Adela Szatvanyi - Envision Romania

ADELA AJUTA FAMILIA TROFIN SA AIBE UN ACOPERIS DEASUPRA CAPULUI.

1,650 RON Donatii stranse
100% Complete
800 RON Target
2 Donatii

 

Prima mea cursă de 10 kilometri a fost în Bucuresti, la maratonul Reiffeisen din octombrie 2013, iar primul maraton a fost in Grecia, Marathon, în noiembrie 2014.

Am susţinut cauze umanitare și reușesc să îmbin cu succes obiectivele personale cu acţiunile de voluntariat. Recent, m-am alăturat comunităţii Galantom, implicându-mă cu entuziasm în strangerea de fonduri pentru protejarea mediului şi bunăstarea societăţii.

Pana în prezent am fost fundraiser Galantom pentru MaiMultVerde, iar acum am decis să fiu fundraiser și pentru familia TROFIN.

Pentru a susţine acest proiect voi participa la Raiffeisen Bucharest Marathon 2015 și sper să strâng cât mai mulți bani, astfel încat familia TROFIN să aibă un acoperiș deasupra capului și să iși crească copiii cu bunavoință, întelegere și multă iubire.

Mai multe despre cazul familiei Trofin poti citi aici.

Multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Envision Romania

Envision România își propune să contribuie la dezvoltarea unei societăți armonioase în care oamenii să fie și să se simtă parte a comunităților în care trăiesc, implicându-se activ și responsabil în viața acestora.

Fii parte din poveste ! Construiește o casă și un viitor mai bun pentru familia Trofin

Familia Trofin inseamna sotii Ana si Petru, 34 si 35 ani si 3 copii de 10, 13 si 16 ani Gabi, Diana si Ionela

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2015

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este ce

2 Donatii

Gabriel Ciobanu

1,500 RON
Multumim prietenilor de la S.C. LATERAL SRL pentru ca sunt alaturi de noi si de familia Trofin!!!
28 Sep 2015

Catalin Constantin

150 RON
Hai Adela :) You can do it !
08 Sep 2015