Sinziana Rosca - Envision Romania

Ziua mea, ziua care pentru EA poate conta!

205 RON Donatii stranse
41% Complete
500 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

E bine știut faptul că zilele de naștere sunt un prilej de bucurie pentru toată lumea și inevitabil ne înconjoară o stare de spirit foarte placută.  

De data aceasta vreau să-mi  petrec ziua altfel. De ziua mea vreau să bucur un suflet trist, vreau să primească toate urările de bine, vreau să știe că sunt oameni care se gândesc la ea. 

Nu pot ști ce este în sufletul Andreei însă vreau să știu că am facut măcar un gest ce îi poate aduce un zâmbet pe fața și în suflet.  

Vreau să fiți alături de mine, pentru a putea fi alături de ea. Este tânără, frumoasă și are nevoie de ajutor! Prietenia nu se măsoară în bani, dar sănătatea în acest caz ține cont numai de bani. Nu vreau cadouri sau  urări de ziua mea, vreau ca fiecare dintre voi, atât cât poate, să doneze orice sumă crede de cuviință”.  

Donând, ar fi cel mai frumos cadou pe care mi-l puteți face.  

Vă mulțumesc și vă sunt recunoscătoare! "


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Envision Romania

Envision România își propune să contribuie la dezvoltarea unei societăți armonioase în care oamenii să fie și să se simtă parte a comunităților în care trăiesc, implicându-se activ și responsabil în viața acestora.

Andreea Ioana are nevoie de ajutorul tau

Andreea este o fetita in varsta de 14 ani diagnosticata cu tumora la trunchiul cerebral.

Dăruiește ziua ta ~ 2015

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

2 Donatii

Razvan Fieraru

100 RON
10 Oct 2015

Mihaela luca

105 RON
10 Oct 2015