Nicu Stefanel Novac - Envision Romania

IMPREUNA il putem ajuta pe Madalin

0 RON Donatii stranse
0% Complete
500 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Un cancer agresiv in faza avansata ii incearca limitele in fiecare zi, iar pentru ca sa poata avea conditiile necesare unei lupte atat de nedrepte, are nevoie de ajutor.

Madalin este un baietel de numai 2 ani si 8 luni a carui mare dorinta de a fi fratior s-a indeplinit acum doua saptamani.

Tot atunci i-a fost depistata o tumoare la amigdala, tumoare care la cateva zile s-a dovedit a fi maligna. Decizia de a fi operat inaintea unui diagnostic corect si inaintea rezultatelor biopsiei a facut ca boala lui sa devina incontrolabila si imposibil de localizat.

Madalin are nevoie urgenta de 5000 RON pentru o investigatie CT.

Si tu il poti ajuta pe Madalin. Eu cred ca acest suflet nevinovat se va face bine. Daca si voi credeti acest lucru, haideti sa ajutam impreuna!

Orice donatie este bine-venita.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Envision Romania

Envision România își propune să contribuie la dezvoltarea unei societăți armonioase în care oamenii să fie și să se simtă parte a comunităților în care trăiesc, implicându-se activ și responsabil în viața acestora.

Alaturi de Madalin

Madalin si este un baietel de numai 2 ani si 8 luni a carui mare dorinta de a fi fratior s-a indeplinit acum doua saptamani.

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!