Oana Somesan - Envision Romania

Un alt fel de cadou de ziua mea :)

275 RON Donatii stranse
27.5% Complete
1,000 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salutare lume! :) Ajutati-ma sa sustin unul dintre proiectele atat de minunate ale organizatiei Envision si anume, Galantom. Despre ce este acest proiect?

"Galantom.ro este platforma online care ajută oamenii de bine să strângă fonduri pentru proiectele ONG-urilor care aduc schimbare în comunitate.

Scopul acestei platforme este să crească impactul și vizibilitatea proiectelor organizațiilor care aduc schimbare în comunitate și să promoveze oamenii care se implică voluntar prin fundraising și friendraising pentru cauzele în care cred."


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Envision Romania

Ne împlinim prin dăruire și împărtășire cu ceilalți. Ne dorim o țară în care generozitatea să fie liantul dintre noi și motorul implicării noastre în viața comunității.  

Din 2012, creăm punți de legătură și oportunități pentru oameni să își pună în valoare generozitatea și să se implice în transformarea comunităților în care trăiesc.  

envisionromania.org

Susține proiectul Galantom

Galantom.ro este platforma online care ajută oamenii de bine să strângă fonduri pentru proiectele ONG-urilor care aduc schimbare în comunitate.

Daruieste ziua ta ~ 2021

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

3 Donatii

Anonymous

75 RON
21 Apr 2021

Anonymous

50 RON
13 Mar 2021

Anonymous

150 RON
08 Mar 2021