Oana isi doreste un laptop pentru a studia si a se conecta cu prietenii

Oana este pacienta HOSPICE Casa Sperantei, iar la cei 17 ani, ar fi putut fi o adolescenta ale carei cele mai mari probleme sa fie ce tinuta va purta a doua zi la scoala sau la ce petrecere va merge in weekend. Problemele Oanei sunt insa mult mai mari.

La varsta de 3 ani ea a fost diagnosticata cu distrofie musculara, o boala genetica, progresiva, care afecteaza musculatura, scazand forta acesteia, lezand capacitatea de a se deplasa, iar in final afectand functia cardio-pulmonara.

In ciuda lipsei unui tratament concret si eficient prescris de medici mama Oanei a facut tot ce i-a stat in putinta ca ea sa aiba o copilarie fericita si sa se bucure de aceleasi experiente de care ar avea parte orice copil sanatos.

La jumatatea primului an de liceu, Oana a fost conectata la un ventilator mecanic de care, la scurt timp, a devenit dependenta. Aceasta dependenta a adus dupa sine incapacitatea de a iesi din casa si de a se deplasa la scoala. In prezent ea invata cu cativa profesori care vin la ea acasa, fiind sprijinita in acest sens de Inspectoratul Scolar.

Oana isi doreste foarte mult sa aiba un laptop, care sa o ajute in procesul de pregatire pentru scoala si in pastrarea legaturii cu colegii si prietenii pe care i-a cunoscut in perioada in care era capabila sa se deplaseze si sa interactioneze in mod independent, fara a fi constransa de repercusiunile unei boli cumplite. Din pacate, din cauza situatiei materiale dificile, familia Oanei nu isi poate permite acest lux.

[ Show more ]
Supporters:

1

Donations:

17

Raised:

1,454 RON

Fundraising events

31 Dec 2014

Dăruiește ziua ta ~ 2014

Benefiting:: Oana isi doreste un laptop pentru a studia si a se conecta cu prietenii

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să

1,454 RON

Raised:

1

Supporters:
17 Donations

Fundraising pages

Ii daruiesc ziua mea Oanei

Dragii mei, A mai trecut un an, am devenit si mai intelept J. Imi doresc ca si anul acesta, impreuna, sa facem ceva special de ziua mea. Va propun ca

1,500 RON Target
1,454 RON Raised
17 Donations
96.933333333333% Complete