Micuța Evelynn are nevoie de ajutor pentru o operație pe inimă

Părintii micutei Evelynn, un copil cu un zambet contagios de-a dreptul, au descoperit de curand ca fetita lor are o malformatie congenitala la inima care se numeste Persistenta Canal Arterial. 

Persistenta de canal arterial este un defect cardiac congenital caracterizat prin existenta unei comunicari anormale intre originea ramului stang al arterei pulmonare si aorta descendenta. Canalul arterial se inchide dupa nastere, devenind un ligament fibros (un “cordon”) situat intre aorta si ramul stang al arterei pulmonare (fara a avea un rol functional dupa nastere). Doar ca la Evelynn canalul nu s-a inchis si trebuie intervenit chirurgical.

Parintii fetitei au o situatie materiala grea. Cu toate acestea, prin bunavointa cunoscutilor au reusit sa stranga jumatate din juma necesara operatiei, dar mai au nevoie de inca 7500 RON. 

Orice donație inseaman pentru Evelynn si parintii ei o speranta la viata.

 

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

38

Suma:

4,546 RON

Evenimente fundraising

In beneficiul: Micuța Evelynn are nevoie de ajutor pentru o operație pe inimă

Ești fumător și vrei să te lași, dar nu au găsit încă metoda sau motivația potrivită? Cum la început de an se fac mereu promisiuni pentru n

4,546 RON

Suma:

1

Galantomi:
38 Donatii

Pagini fundraising

Ma las de fumuri pentru Evelynn

M-am apucat de fumat dintr-o prostie, ca toti fumatorii. Am incercat sa ma las de mai multe ori si i-am dezamagint pe multi dintre cei apropiati cu pr

7,500 RON Target
4,546 RON Suma
38 Donatii
60,613333333333% Complete