Impreuna pentru Ionel

Proiectul «Împreună pentru Ionel» își propune să strângă fonduri pentru tratamentul și investigațiile post-operatorii pentru Ionel, un tata de 41 de ani care a fost recent operat după ce a fost diagnosticat cu neurinom de acustic, o tumoră cerebrală benignă.

Ionel este un om vesel și optimist, este căsătorit și are două fetițe, de 12 și 7 ani. Este de profesie specialist marketing și, de doi ani, conduce cu pasiune cu Uber, cu review-uri excepționale din partea pasagerilor. Din cauza operației, Ionel nu va avea voie să muncească câteva luni, iar familia va avea nevoie de sprijin pentru a acoperi medicația și investigațiile costisitoare din perioada următoare.

Fondurile strânse vor acoperi costurile medicamentelor și a investigațiilor RMN pentru următoarele șase luni, iar suma adunată va fi dublată de UBER.

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

17

Suma:

723 RON

Evenimente fundraising

In beneficiul: Impreuna pentru Ionel

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună.

723 RON

Suma:

1

Galantomi:
17 Donatii

Pagini fundraising

Cel mai frumos cadou de ziua mea

Suntem o familie fericită, alături de soțul meu, Ionel, avem două fetițe de 7 și 12 ani. De ziua mea, cel mai frumos cadou pe care îl pot prim

5,000 RON Target
723 RON Suma
17 Donatii
14,46% Complete