Iris Bratosin - calea spre viață cancer-free

Iris are 1an și 8 luni și s-a născut cu o tumoră de aproximativ 10 cm pe coapsa stângă. După 2 diagnostice greșite în România, am ajuns în Roma, unde diagnosticul este de sarcom nediferențiat.

A suferit 3 intervenții chirurgicale până acum, iar de la 4 luni a început chimioterapia în Italia, pe care a terminat-o de curând. Dar, pentru că celulele canceroase au devenit rezistente la tratament, a fost nevoie de o intervenție și in New York (radiochirurgie stereotactică) pentru a arde cele 12 metastaze cerebrale.

Acum Iris este mai bine, a câștigat puțin timp în fața cancerului și locuiește tot în Roma pentru că acolo se simte în siguranță. Așteaptă rezultatul testului genetic din America și sperăm să nu fie nevoie să ne mutăm din Roma pentru următorul tratament.

Costul testului genetic este între 4000 și 5000 euro, iar costurile lunare de viață și tratament sunt în jur de 1000 euro, cost care adesea ne împovărează.

Am reușit să obținem puțin timp în fața cancerului, pentru a încerca să ne salvăm floricica, dar știm că drumul va fi în continuare presărat de obstacole. O cale pe care continuăm să mergem încurajați de optimismul și cheful ei de viață.

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

17

Suma:

1,622 RON

Evenimente fundraising

31 Dec 2018

Daruieste ziua ta ~ 2018

In beneficiul: Iris Bratosin - calea spre viață cancer-free

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care tu simți că rezonezi. Principiul este simplu și vechi decând lumea: "Dar din dar se face Rai" :).

1,622 RON

Suma:

1

Galantomi:
17 Donatii

Pagini fundraising

Cel mai frumos cadou de ziua mea

Am mulți prieteni, știu asta. Și știu că toți acești prieteni vor să îmi cumpere multe cadouri de ziua mea, așa cum au făcut în fiecare an

700 RON Target
1,622 RON Suma
17 Donatii
100% Complete